Beste gebruiker,
Na jarenlange hosting van de TAUW ToetsingsTabel stopt TAUW per 1 januari 2023 met de toetsservice. Als u de behoefte heeft om ons een reactie te geven, kunt u een mail sturen naar john.vantol@tauw.com.

Tauw is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en de duurzame ontwikkeling van de leefomgeving. Vanuit vestigingen in Nederland, Belgiƫ, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italiƫ werken wij met ruim 1.000 medewerkers aan een mooie, schone, veilige en duurzame leefomgeving.

Hierdoor is Tauw een ervaren partner voor al uw bodemgerelateerde vraagstukken zoals projecten op een meer operationeel niveau, zoals bodemonderzoeken, het begeleiden van saneringen, risicobeoordelingen, beheer en nazorg. Tauw is ook het aanspreekpunt voor advisering op een meer strategisch niveau.

En dat niet alleen nationaal, maar ook op internationaal vlak. Met een wereldwijd netwerk van lokale adviseurs hebben we niet alleen veel kennis in huis maar spreken we de taal, kennen we de wetgeving en hebben we gevoel voor de cultuuraspecten.

Tauw website